Menu Close

Krevat “World’to”

75000 L85000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Zgara ergonomike e përfshirë
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim por mund të porositet këtu
SKU: 100 Category:

Krevat “World’to”

Permasa

160x190cm, 180×200

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat “World’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language