Menu Close

Krevat “Sleep’tree”

95500 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Permasat: 137x100x200 cm
  • Materiali: Velvet
  • Sturkture Druri
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim
Category:

Krevat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat “Sleep’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language