Menu Close

Mobilie tv “two”

24000 L28000 L

  • Permasa: 150x40x35cm | 180x40x35cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
SKU: N/A Category:
Language