Menu Close

Tavoline Ngrenie “Table’for”

84000 L

  • Përmasa: 89x180x76cm
  • Strukture metalike
  • Syprina design mermeri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie “Table’for””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language