Menu Close

Tavoline Mesi “Table’tree”

58000 L

  • Strukture druri
  • Permasat: 120x120x75 cm
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Mesi “Table’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language