Menu Close

Tavoline Mesi “Wood’to”

52000 L

  • Përmasa: 37x115x50 cm
  • Strukture metali
  • Syprina design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language