Menu Close

Tavolinë mesi “Square”

8000 L

  • Përmasa: 45x45x40cm
  • Strukture metalike 16x16mm
  • Syprine me design druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavolinë mesi “Square””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language