Menu Close

Tavoline Ngrenie “Simple”

75000 L

  • Permasa: 76x100x200cm
  • Syprina: Dru lisi
  • Konstrukti: Dru
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas

 

Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie “Simple””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language