Menu Close

Tavoline Ngrenie “Simple’to”

55000 L

  • Përmasa: 201x102x76 cm
  • Strukture metalike
  • Syprina design Druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline Ngrenie

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Ngrenie “Simple’to””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language