Menu Close

Tavoline Studimi “Size’tree”

18500 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Syprina: Design Druri
  • Konstrukti: Metalik
  • Permasat: 130x55x75 cm
Category:

Tavoline Studimi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline Studimi “Size’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language