Menu Close

Dizajni skandinav karakterizohet nga linjat e tij të pastra, paletat neutrale të ngjyrave, elementët e drurit natyral, duke e bërë atë zgjedhjen perfekte të stilit për dhomën e gjumit.

Dhomat shfaqin detaje të punuara me dorë, tekstura të ndryshme, një ekuilibër të elementeve të vjetra dhe të reja që shtojnë karakter dhe personalitet. Një interpretim gjithnjë në zhvillim i stilit Scandi, shpesh i përzier me stile të tjera dhe ndikime rajonale, është bërë i njohur si në Skandinavi ashtu edhe në mbarë botën.

Shikoni interpretimet tërheqëse të stilit skandinav për frymëzim se si të krijoni oazin tuaj të dhomës së gjumit.

01 Përdorni tonet e drurit

Kjo dhomë gjumi është e thjeshtë dhe e pastër, e veshur me tone të buta të ngjyrës së kremit, bezhës dhe kafesë. Me komodina të rrumbullakosura prej druri të zbehtë, është një hapësirë e qetë që ndihet e ngrohtë dhe tërheqëse dhe është ndërtuar për pushim dhe relaksim.

02  Qëndroni Transparent

Kjo dhomë gjumi apartamentesh skandinave ndodhet jashtë zonës së dhomës së ngrënies, e ndarë nga dyer moderne prej metali të zi dhe rrjetë xhami që shtojnë një prekje industriale duke lejuar që drita të rrjedhë në të gjithë hapësirën.

03 Përdorni ngjyrat bregdetare

Kjo dhomë gjumi kombinon një gamë të ngjyrave bregdetare, të bardhës dhe blusë me element te endur natyral dhe prej druri për të krijuar një ndjesi të freskët.

04 Shtoni prekjet moderne

Kjo dhomë gjumi moderne ka tone neutrale, linja të pastra dhe prekje modern. Kolltuku prej materiali velvet ndërthurur me strukturën metalike, tavolina metalike e dekorit tek koka e krevatit dhe llamba plotësojnë shtratin e bardhë të pastër dhe paletën natyrale të ngjyrave.

05 Krijo hapsirë

Kjo dhomë gjumi e gjerë, e zbehtë me tone neutrale ka të gjitha gjërat thelbësore, por lë shumë hapësirë ​​të hapur për të krijuar një ndjenjë të parregullt të stilit Scandi.

Language
×