Menu Close

Komdine “Bedside’on”

23000 L

  • Përmasa: 50x 50 cm
  • Strukture metalike
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Komdine

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komdine “Bedside’on””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language