Menu Close

Tavoline mesi “O”

24000 L

  • Përmasa: 65x43cm
  • Strukture metalike 16x16mm
  • Syprine  druri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:

Tavoline mesi

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavoline mesi “O””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language