Menu Close

Kembe Metalike “Decor’tree”

23800 L

  • Kembe Metalike “Decor’tree”
  • Te pershtatshme per tavolina dhe stola
  • Variacion Ngjyrash
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Transporti për qytetin e Tiranës fala
SKU: N/A Category:

Kembe Metalike

Permasat

30×30 cm, 33×33 cm, 36×36 cm, 38×38 cm, 41×41 cm, 38×51 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kembe Metalike “Decor’tree””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language