Menu Close

Krevat In’line

28000 L52000 L

  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune.
  • Zgara ergonomike e përfshirë
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
  • Dysheku nuk perfshihet në çmim por mund të porositet këtu
SKU: N/A Category:

Krevat me porosi

Permasa

90×190 cm, 100×190 cm, 110×190 cm, 120×190 cm, 140×190 cm, 160×190 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krevat In’line”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Language