Menu Close

Tavoline Mesi “Word’for”

Original price was: 35000 L.Current price is: 24000 L.

  • Përmasa: 50x39cm
  • Strukture metalike
  • Syprine design mermeri
  • Produkti prodhohet me porosi dhe kërkon 14 ditë pune
  • Transporti për qytetin e Tiranës falas
Category:
Language